Haziran 2017 Dalış Ekipmanları İncelemesi

2723

Haziran ayının en yeni dalış ekipmanlarını incelemek ister misiniz? Sizler için en iyi ekipmanları derledik.

İşte Haziran 2017’nin en dikkat çeken ekipmanları;

Scubapro MK25 EVO/S620 Ti

Scubapro’nun yeni reglatörü MK25 EVO/S620 yeni, hafif, dengelenmiş ikinci kademesi ile yüksek performanslı eski S600’e göre daha konforlu bir dalış sağlıyor. S600 Ti’ye göre daha kompakt olan bu regülatör dalışlarda yüksek performans ve konforu vaad ediyor.

 

Mares Concorde

Serbest dalış için tasarlanan Mares Concorde dalış paleti dalıcılar için kuvvetli bir itiş gücü sağlıyor. Paletin üzerinde yer alan raylar palete yüksek performans ve itme kuvveti için gereken kademeli bükülmeyi sağlıyor.

 

 

Sherwood Scuba Onyx Flex

Sherwood Only Flex’in kanallı yapısı ile hem tüplü dalıcıları hem serbest dalış yapanları hedeflenmiş. Uzunlamasına yapılan bu kanallar ve dalgalı profil gücü arttıracak bükülmeyi sağlıyor. Hem serbest dalıcıların hem tüplü dalgıçların Sherwood’un bu paletinin itme gücünü takdir edeceklerine inanıyoruz.

 

Aqua Lung i750TC

Renkli OLED ekrana sahip heyecan verici yeni Aqua Lung i750TC dalış bilgisayarı gelişmiş özelliklere sahip. Kolay okunan renkli ekrana, eksenli bir pusulaya, gerekli verileri telefonunuza yükleyebileceğiniz aplikasyona iletebilen bluetootha sahip bu bilgisayar dalıcıların yeni favorisi olmaya aday.

Mayıs 2017’nin dalış ekipmanlarına da bir göz atın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin